Arsenal taber vigtige point til Bournemouth

Det lykkedes ikke Arsenal, at hente deres første sejr i det nye år, da de overraskende tabte 2-1 til Bournemouth på udebane.

Arsenal, der stilede op uden Alexis Sanchez, var tvunget til sejr over Bournemouth i dag, hvis de ikke skulle skabe et hul op til lokalrivalerne fra Tottenham, der efter gårsdagens sejr over Everton lå fem point foran på fjerdepladsen.

Det startede fint for Arsenal, der hurtigt tog kontrol over kampen, og efter otte minutter var Ainsley Maitland-Niles tæt på at bringe dem i front, men hans skud ramte overliggeren.

Siden blev det ikke til ret meget for nogen af holdene, og hjemmeholdet kunne med rette endda ærgrer sig over ikke at få tildelt et straffespark kort før pausen, da de appelerede for hånd på bolden. Tv-billederne viste efterfølgende, at de havde en sag, men domerens fløjte forblev tavs.

Syv minutter efter pausen lykkedes det Arsenal at bringe sig i front, da Alex Iwobi fandt Hector Bellerin inde i feltet, og han svigtede ikke.

På trods af den forventede føring, så lykkedes det ikke the Gunners at holde resultatet. 20 minutter før tid kom udligningen fra Callum Wilson, som bragte Bournemouth tilbage i kampen.

Fire minutter efter vendte hjemmeholdet fuldstændig kampen på hovedet, da Jordon Ibe blev matchvinder med målet til 2-1.

Resultatet betyder, at Arsenal taber terræn i toppen, mens Bournemouth rykker fire placeringer op til en 13. plads - fire point foran Stoke, som ligger lige under nedrykningsstregen.