• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Arsenal-træner håber på kort pause til Aaron Ramsey

Unai Emery håber, at Aaron Ramsey kan gøre comeback om to eller tre uger.

Af Victor Risager

Da Arsenal torsdag aften spillede sig videre i Europa League med endnu en sejr over Napoli, måtte englændernes midtbaneprofil Aaron Ramsey udgå med en skade.

Flere frygtede efterfølgende, at Ramsey derfor ikke ville komme i aktion igen, før han forlader Arsenal til fordel for Juventus til sommer. Men det håber Arsenals cheftræner, Unai Emery, at han gør.

Ramsey kan måske komme i aktion igen om to eller tre uger, forklarer Emery, der samtidig glæder sig over waliserens udvikling i denne sæson.

- Hans udvikling i denne sæson er fantastisk. I begyndelsen af sæsonen var han lidt forvirret måske, fordi hans kontrakt udløber. For os og for mig er han en meget vigtig spiller, men hans forvirring hjalp os måske ikke nogle gange i sæsonen.

- I hans sidste præstationer har han hjulpet os meget - og i nogle af de vigtigste øjeblikke i denne sæson. Hans skade er dårligt nyt, og jeg ved ikke, hvor længe han vil være ude, måske to eller tre uger, fortæller Emery ifølge Sky Sports.

Ramsey, der har scoret seks mål på 38 kampe i denne sæson, kan være i spil til semifinaleopgør mod Valencia i Europa League, hvis han er ude i blot to uger. Det første opgør spilles nemlig i London den 2. maj.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus