Remi Garde er snart færdig som Aston Villa-træner, efter ledelsen har besluttet at hurtigstarte forberedelserne til næste sæson.

Lørdag var det Swansea, der vandt 1-0, og det er efterhånden modstanderen, snarere end det er udfaldet, der ændrer sig, når Aston Villa spiller. Birmingham-klubben med Jores Okore i midterforsvaret har efterhånden isoleret sig i bunden af Premier League og har lige nu hele tolv point til overlevelse med bare syv runder igen.

Franske Remi Garde har ledet holdet, efter han erstattede fyrede Tim Sherwood tidligt på sæsonen, men det har ikke ændret situationen.

Tværtimod. Bare to ud af tyve kampe har den tidligere Lyon-træner vundet med holdet, der altså nu har kraftig kurs mod The Championship i næste sæson.

Og med nedrykningen næsten på plads er Aston Villa-ledelsen, hvor Steve Hollis for nylig er tiltrådt som formand, efter Henrik Almstadt og Tom Fox fra toppen af ledelsen tiidligere på ugen trådte tilbage, nu klar til med det samme at ændre på trænerbænken og indlede forberedelserne til næste sæson.

Det skriver The Guardian, der nævner Hull-træner Steve Bruce og Nigel Pearson nævnes som mulige kandidater til at overtage fløjten.

SENESTE NYT...
OP | NED