2016-01-10 11:26
Foto: Scott Heppell/Polfoto

Premier Leauges bundhold spillede lørdag uafgjort mod et hold fra fjerdebedste række - det skaber vrede hos fansene.

Det ville være en skam at sige, at det går godt i Aston Villa. Den traditionsrige Birmingham-klub har ikke fået nogen god start på sæsonen, og det har resulteret i, at de ligger på sidstepladsen i Premier League. 

Ikke nok med det, så spillede de lørdag uafgjort modl Wycombe Wanderers i FA Cuppen. Et hold, der normalt spiller i den fjerdebedste engelske fodboldrække. 

Flere Villa-fans havde taget turen til udebanen, hvor de formentlig søgte en sjælden optur i denne sæson, men de var altså voldsomt skuffede, da de tog hjem, og det forstår manager Remi Garde. 

- Jeg kan godt forstå fansene. De har været på en lang tur herned, og vi må acceptere kritikken. Vi vinder ikke de her slags kampe, så det er, hvad vi fortjener, siger Garde til BBC. 

Remi Garde overtog trænersædet i Villa efter Tim Sherwood tidligere på sæsonen, men det bordeaux-lyseblå-klædte hold er eneste hold uden tocifrede points på ligatabellen, og Garde har i sine ti kampe som manager for Villa endnu en sejr til gode. 

- Når man ikke vinder, laver manageren altid dårlige beslutninger. Du kan altid sige, at det er en god eller dårlig beslutning. Jeg ved, hvad jeg laver, men nogle gange virker det bare ikke. 

- Jeg er ikke under et specielt pres, men jeg vinder ikke kampe. Den dag, hvor jeg føler, at jeg ikke kan gøre noget positivt for klubben, vil du vide det. 

Aston Villa havde i kampen dobbelt så mange skud på mål som Wycombe og langt størstedelen af boldbessiddelsen. 

 

SENESTE NYT...
OP | NED