2016-01-07 15:26
Foto: Scott Heppell/Polfoto

Mathieu Debuchy er eftertragtet af Aston Villa, bekræfter manager Rémi Garde.

Det ligner en umulig opgave for Aston Villa og manager Rémi Garde at klare sig fra af nedrykning i denne sæson. Premier League-bundklubben ligger ubehjælpeligt sidst med bare 8 point i 20 kampe, men et godt transfervindue kan ændre meget.

Noget tyder på, at Garde har tænkt sig at basere sin redningsaktion på franske landsmænd. I slutningen af 2015 fortalte han, at han var ude efter Loïc Rémy, og nu er turen kommet til Arsenal-backen Mathiau Debuchy.

- Jeg havde en samtale med Arséne (Wenger, Arsenal-manager, red.) for et par dage siden omkring nogle af spillerne, og Mathieu Debuchy var blandt de spillere, siger Garde ifølge The Guardian.

Franskmanden, der selv spillede under Wenger i Arsenal, vil dog ikke sige alt for meget om en eventuel aftale med Debuchy.

- Det er for tidligt, og det hjælper ikke mig eller nogen andre at fortsætte i den til og komme med for mange kommentarer.

30-årige Debuchy har stået i skyggen af Hector Bellerin i denne sæson, og den franske højreback har kun fået to Premier League-kampe.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?