Aubameyang og Lacazette klarede ærterne for Arsenal

Efter en ny tæt sejr er Arsenal på maksimumpoint i Premier League. Lørdag gik det udover Burnley.

I første runde hev Arsenal en sejr på 1-0 hjem på udebane over Newcastle, og denne lørdag blev det til en sejr på 2-1 over Burnley på hjemmebane i en spændende kamp i den bedste engelske række.

Som kampen skred frem var det et opgør, hvor mange af de nye Arsenal-spillere kunne vise sig frem foran deres nye hjemmebanepublikum, men det var dog alligevel et par gamle kendinge, som stod for at afgøre kampen.

Efter lidt mindre end et kvarters spil sørgede den 28-årige angriber Alexandre Lacazette for at omsætte et hjørnespark til mål, da han fik drejet bolden i netmaskerne under hårdt pres fra modstanderne.

Herefter fulgte dog en særdeles god periode for Burnley, som blev mere og mere farlige, og et par minutter før pausen gav det bonus, da Ashley Barnes fik scoret sit tredje Premier League-mål i denne sæson, da han fik styret bolden i kassen.

Efter pausen vågnede Arsenal igen op, og efter 64 minutter af kampen bankede Pierre-Emerick Aubameyang bolden solidt i kassen til 2-1. Selvom de to Arsenal-målscorere er velkendte ansigter i Gunners-trøjen, så skal det også siges, at begge deres mål var med Dani Ceballos som oplægger, og Real Madrid-lejesvenden gjorde i det taget fint.

En anden ny Arsenal-spiller, som gjorde et godt indtryk var Nicolas Pepe, som fik hele anden halvleg.

Arsenal har nu seks point efter to kampe, og i næste runde venter Liverpool på Anfield for dem.