Aubameyang satte Arsenal i gang mod Stoke

Pierre-Emerick Aubameyang blev helten for Arsenal i hjemmekampen mod Stoke.

Der skulle en straffesparksscoring til for at sætte Arsenal i gang hjemme mod Stoke.

Arsenal kæmper for at holde Burnley bag sig i Premier League, og de kunne sætte tre point ind på kontoen mod Stoke. Dermed er the Gunners fortsat nummer seks i tabellen – nu med fem point ned til Burnley.

Derimod er Stoke fortsat at finde under nedrykningsstregen, hvor de har tre point op til den rigtige side af stregen.

Arsenal dominerede fra første fløjt mod the Potters, men det lykkedes ikke for London-klubben at få sparket hul på landsholdsaktuelle Jack Butland i målet.

Som kampen skred frem blev Arsenal mere og mere desperate for at få den vigtige scoring til 1-0, og først et kvarter før tid lykkedes det. Pierre-Emerick Aubameyang eksekverede et straffespark, og den tidligere Dortmund-stjerne fik en hovedrolle.

Godt 10 minutter senere fandt kampen sin afgørelse, da gaboneseren var over en løs bold i feltet efter et hjørnespark. Tre minutter senere fik Arsenal endnu et straffespark, og denne gang fik Alexandre Lacazette lov til at sparke. Franskmanden gjorde sin angrebskollega kunsten efter og passerede Jack Butland.

Arsenal var længe om at komme i gang, men i sidste ende fik de vist forskellen. Stoke har nu kun seks kampe til at få samlet de nødvendige point sammen.