Av: Aston Villa kørt over af Liverpool med tenniscifre

Aston Villa kunne ikke komme væk fra bunden, da holdet søndag blev ydmyget hjemme af Liverpool, der legede sig til 0-6 sejr.

Aston Villa hænger fast i bunden, og skulle søndag forsøge at overraske i hjemmekampen mod Liverpool. Dette kom der dog ikke meget godt ud af på en eftermiddag, hvor Okore og co. faldt sammen efter pausen. Hele 0-6 lykkedes Liverpool med at vinde i søndagens dyst.

Liverpool satte sig hurtigt på tingene, og det gav pote rundet et kvarter. Philippe Coutinho smed et indlæg ind til Daniel Sturridge, der med hovedet bragte gæsterne på vindersporet. Ti minutter senere blev det 0-2 på direkte frispark, da James Milner bankede bolden ind bag Mark Bunn i Villa-målet.

Liverpool måtte efter store chancer ærgre sig over, at holdet "kun" fik 0-2 med til pause. I anden halvleg nedsablede gæsterne dog et stakkels hjemmehold uden selvtillid. Først var Emre Can på spil med et hug fra 20 meter, der gjorde det til 0-3. Fem minutter senere var Philippe Coutinho igen i oplæggerens rolle, da han fandt Divock Origi til 0-4 tæt under mål.

Der manglede endnu 25 minutter, da Nathaniel Clyne lynede til 0-5, og med tyve minutter igen gjorde Kolo Toure skaden total med sin træffer til 0-6 efter et flot indlæg fra Jordan Henderson. Scott Sinclair testede stolpen i kampens slutfase, men tættere på at pynte på en skidt eftermiddag kom Aston Villa ikke.

Med sejren på 0-6  kravler Liverpool op på ottendepladsen, mens Aston Villa hænger fast på sidstepladsen med syv points op til nærmeste hold.