• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Avis: Bundesligaklub vil hente uønskede Fischer

Avis: Bundesligaklub vil hente uønskede Fischer
Foto: Stu Forster/Getty Images

Viktor Fischer er angiveligt ikke en del af planerne i Middlesbrough, men heldigvis for danskeren vil Mainz 05 gerne have ham til Tyskland.

Af Anders Dehn

Den forgangne sæson var næppe en, som Viktor Fischer kommer til at huske tilbage på med glæde. Den danske offensivspiller fik blot 16 kampe i alle turneringer i Middlesbrough, og han nåede ikke at score.

Ifølge Ekstra Bladet har klubben besluttet, at den ikke har brug for Fischer i den kommende sæson. Derfor ligger et salg eller en udleje i kortene. Det bedste bud på en aftager er danskerklubben Mainz 05.

Bundesliga-klubben bejler til Fischer, der var på besøg i det tyske i sidste uge, skriver Ekstra Bladet. Skifter han til Mainz, kan han se frem til at få to danskere som holdkammerater: Jonas Lössl og Emil Berggreen. Førstnævntes fremtid i klubben synes dog usikker.

23-årige Fischer kom til Middlesbrough sidste sommer fra Ajax, men skiftet blev aldrig nogen succes. I sæsonens anden halvleg fik han blot én indskiftning på 30 minutter for holdet, der endte med at rykke ud af Premier League.

Mainz endte sæsonen på 15. pladsen i Bundesligaen, lige over den plads der ville betyde to playoffkampe om at undgå nedrykning.

Superliga

Mere Superliga

Fokus