• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Avis: José Mourinho vil have mindst fem nye spillere til sommer

José Mourinho planlægger flere store sommerhandler i Manchester United, hvor oprustningen skal fortsættes i det kommende transfervindue.

Af Morten Jørgensen

2017/18-sæsonen endte uden trofæer for Manchester Uniteds vedkommende, og det skal der laves om på i næste sæson. José Mourinho har derfor fremlagt sine planer Ed Woodward, der er klubbens transferansvarlige person.

Ifølge the Mirror indeholder disse planer et ønske om at hente mindst fem nye spillere i sommerens transfervindue, og den portugisiske manager har afleveret en ønskeliste med seks navne, som han gerne vil råde over i næste sæson.

Til forsvaret vil José Mourinho have fat i en ny midterforsvarer og en ny venstre back, og her har han udset sig Toby Alderweireld og Alex Sandro fra henholdsvis Tottenham og Juventus.

På den centrale midtbane skal der lukkes et hul efter Michael Carrick og muligvis Marouane Fellaini, og her kigger José Mourinho på brasilianske Fred, Jorginho samt Jean Michael Seri.

Sidst, men ikke mindst, vil José Mourinho også kigge mod at forstærke offensiven med Gareth Bale, som har svært ved at spille sig til en fast plads på holdet i Real Madrid, og det er bestemt ikke første gang, at waliseren sættes i forbindelse med Manchester United.

For at gøre plads i lønbudgettet til at hente så mange nye spillere, skal der også ryddes op i truppen, og her vil Daley Blind, Matteo Darmian, Luke Shaw og Anthony Martial være blandt de spillere, som kan forvente at forlade Manchester United i løbet af sommerens transfervindue.

Der er et stort pres på José Mourinho for at levere det mesterskab, som Manchester United sidst har vundet i 2013 under Sir Alex Ferguson. I den forgange sæson endte De Røde Djævle hele 19 point efter Manchester City, men sommerens transfervindue skal være med til at lukke det hul, og Manchester United er angiveligt klar til at bruge omtrent to milliarder kroner for at nå dertil.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus