• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Gram-Hanssen

Avis: Manchester United i samtaler om portugisisk landsholdsspiller

Foto: Getty Images

Manchester United mødtes i dag angiveligt med Sporting-spilleren Bruno Fernandes' agent i London, for at diskutere et muligt skifte.

Af Morten Gram-Hanssen

Manchester United blev i løbet af sommeren kædet kraftigt sammen med den portugisiske landsholdsspiller, Bruno Fernandes, der er anfører i Sporting.

Sporting og Manchester United kunne dog ikke blive enige om en overgangssum, og handlen røg derfor i vasken.

Nu lyder det imidlertid til, at Manchester United igen er interesserede i at lokke playmakeren til klubben. Ifølge den portugisiske avis O Jogo, mødtes spillerens agent nemlig med næstformand i United, Ed Woodward, i London fredag, for at diskutere en transfer i løbet af januar-vinduet.

Læs også:Mourinho: Vi kan ikke spille som normalt uden Kane

En aftale er dog ikke kommet på plads de to klubber imellem endnu, idet Sporting kræver i omegnen af 525 millioner kroner for Fernandes, mens Uniteds vurdering er en kende lavere. Det er dog stadig realistisk, at en aftale kan komme på plads, skriver avisen.

Ole Gunnar Solskjær og assistenttræner Mike Phelan var ifølge Daily Mail til stede under Sporting-Porto i søndags, for at tage et nærmere kig på Fernandes, hvilket Solskjær dog ikke ville bekræfte på dagens pressemøde.

- Det kommer ned til spekulation - vi ser kampe hele tiden. Hvor jeg har været henne er irrelevant, det er en anden spiller i en anden klub, som jeg ikke kan tale om, lød det fra Solskjær.

Læs også:Medier: Klublegende til samtale med Barcelona om manager-position

Manchester United er forholdsvist tyndt besat på midtbanen for tiden, hvor både Paul Pogba og Scott McTominay er ude med skader, mens Jesse Lingard må siges at have været i ganske dårlig form på det seneste.

Bruno Fernandes ville da formentlig også gå direkte ind i United-startopstillingen - portugiseren har i hvert fald fastholdt den gode form fra sidste år, og er således noteret for 13 mål i 24 kampe.

Læs også:Inter-interesse i Chelsea-angriber - Lampard ikke afvisende

Læs også:Medie: Godsway Donyoh tæt på skifte

Læs også:AGF-boss afviser rygter om hjemve: Det er født på et sydafrikansk Twitter-medie

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus