• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Avis: Manchester United må undvære Pogba frem til jul

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

En engelsk avis har nu sat tidspunkt på, hvornår Paul Pogba er klar til at spille igen for Manchester United.

Af Morten Jørgensen

Paul Pogba har misset Manchester Uniteds seneste fem kampe med en skade, og den skade har der været stor usikkerhed omkring alvorligheden af. Indtil videre er der ikke blevet sat nogen dato på en comeback for den franske midtbanespiller.

José Mourinho har også udtalt, at der var tale om en langtidsskade til landsholdsspilleren, som en overgang var verdens dyreste fodboldspiller.

Nu ser der så ud til at være kommet lidt mere klarhed over skadens omfang. Den forstrækning, som den franske midtbanespiller har pådraget sig, ser ifølge the Sun ud til at holde ham ude af spillet frem til jul.

Den engelske avis skriver, at Manchester Uniteds medicinske stab mener, at Pogba misser resten af gruppespillet i Champions League og samtidig også misser topkampene mod Tottenham, Chelsea, Arsenal og muligvis Manchester City i Premier League.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.