• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Avis: Manchester United pønser på at hente tidligere spiller tilbage i ny rolle

Foto: Getty Images

I øjeblikket overvejer Manchester United om, Darren Fletcher skal tilbydes en rolle i klubbens moderniserede rekrutteringsstrategi.

Af Morten Jørgensen

En lang og flot fodboldkarriere ser ud til at være slut efter denne sæson for Darren Fletchers vedkommende. Dog er hans karriere i fodboldverdenen næppe forbi.

Den 35-årige skotte har allerede taget flere trænerkurser, og han er sågar blevet nævnt som et emne til jobbet som skotsk landstræner, men Manchester United står muligvis også kar med et job til midtbanespilleren.

Ifølge the Telegraph overvejer den engelske storklub i øjeblikket, om Darren Fletcher skal have en rolle i klubbens rekrutteringsafdeling, der har fået en gedigen overhaling i løbet af det seneste stykke tid.

Manchester United går meget ind for at tilknytte folk, der kender til klubben og dens filosofier, og det gør Darren Fletcher efter mere end 10 år på klubbens førstehold, hvor han var med til at vinde flere engelske mesterskaber og Champions League.

Han er derudover også den skotte, der har fået tredjeflest kampe på landsholdet – kun overgået af Kenny Dalglish og Jim Leighton.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.