• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Avis: Premier League-klub vil hente dansk back inden transferdeadline

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

West Ham er ifølge The Independent interesseret i Rasmus Nissen Kristensen, der ellers skiftede til RB Salzburg så sent som i sommer.

Af Anders Dehn

Det er kun to år, siden Ajax købte Rasmus Nissen Kristensen i FC Midtjylland, men nu kan han være på vej til sit tredje klubskifte i perioden. Denne gang til Premier League, hvor West Ham angiveligt viser interesse.

Det er The Independent, der tirsdag skriver, at den nedrykningstruede klub har kastet sin kærlighed på danskeren. West Ham skal ifølge avisen bruge en ny højre back, inden transfervinduet lukker på fredag.

Læs også:Skidt nyt for dansk back: Ramt af muskelskade

Nissen Kristensen, der var med Danmark til U21-EM i sommer, kom ellers til sin nuværende klub, RB Salzburg, for bare et halvt år siden. Her har han kontrakt frem til sommeren 2024, så West Ham skal i givet fald har de store pund-sedler frem, hvis klubben skal vriste ham fri.

Ifølge The Independent er Rasmus Nissen Kristensen ikke den eneste back på West Hams liste. Klubben har allerede fået afvist et bud på Nottingham Forests Matty Cash, mens Tottenhams Kyle Walker-Peters også er en mulighed på leje.

Manager David Moyes sagde på tirsdagens pressemøde forud for morgendagens kamp mod Liverpool, at klubben har afgivet et bud på en spiller, og at det ikke er Clash. Ej heller en målscorer.

Læs også:Landsholdsklasse? Se dansk back pille pynten af Sadio Mané

Kommer den danske back til West Ham, skal han dyste med Ryan Fredericks og Pablo Zabaleta om spilletid på højre back. Førstnævnte er skadet i øjeblikket, mens Zabaleta rundede 35 år i forrige uge.

West Ham ligger i øjeblikket på 17. pladsen i Premier League - a point med Bournemouth og Watford under nedrykningsstregen.

Læs også:Østrigsk ekspert: Man er forvirrede omkring Rasmus Nissen

Læs også:Officielt: West Ham udlejer spansk keeper til La Liga-klub

Læs også:Schmeichel og Leicester kom tilbage på sejrssporet mod West Ham