• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Avis: Rafael Benitez er et varmt emne i West Ham

Foto: Getty Images

West Ham er på udkig efter en afløser for David Moyes, og klubben vender nu blikket mod Newcastle, hvor Rafael Benitez’ fremtid længe har været uvis.

Af Morten Jørgensen

David Moyes sikrede West Ham overlevelse i Premier League, men det var ikke tilstrækkeligt til, at den skotske manager kunne fortsætte i London-klubben.

Han blev fyret onsdag, og West Ham har allerede indledt jagten på en ny manager, som skal stå i spidsen for klubben fra næste sæson. Her er navne som Paulo Fonseca og Unai Emery blevet bragt i spil, og de to trænere er også på ønskelisten hos den engelske klub.

Det samme er Marco Silva, som er ledig på markedet efter fyringen i Watford tidligere på året. Men West Hams topprioritet hedder ifølge the Mirror dog Rafael Benitez.

Tilbage i 2015 var Rafael Benitez på vej til West Ham, men i sidste øjeblik slog Real Madrid til og hentede ham til den spanske hovedstad. Sidenhen er det gode forhold dog blevet bevaret mellem den spanske manager og West Ham.

Det gode forhold kniber det dog lidt mere med hos Rafael Benitez og Newcastle, hvor han har ét år tilbage af sin kontrakt. Newcastles ejer, Mike Ashley, har forsøgt at sælge klubben, og i den ombæring er transfermidlerne nærmest blevet indefrosset, hvilket har besværliggjort Rafael Benitez’ arbejde i klubben.

Der er fortsat stor tvivl om, hvad der sker i Newcastle, og West Ham håber nu, at de kan lykkes med at lokke Rafael Benitez til som David Moyes’ afløser.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus