• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Avis: Solskjær har kig på to Ligue 1-spillere

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær har udpeget to spillere fra Ligue 1, som Manchester United skal forsøge at forstærke truppen med i sommerens transfervindue.

Af Morten Jørgensen

Der er kun én spiller, der har scoret flere mål i Ligue 1 denne sæson end Nicolas Pépé, og den 23-årige ivorianer har ikke overraskende tiltrukket sig interesse fra nogle af Europas største klubber.

Nu har Manchester United meldt sig ind i kampen om Lille-profilen, der bliver set som en oplagt forstærkning for den engelske klub. Han kan både spille på kanten og helt fremme, og da der er tvivl om Romelu Lukakus fremtid, har Ole Gunnar Solskjær udpeget Nicolas Pépé som et stort transferemne.

Det skriver the Mirror.

Det er dog ikke den eneste spiller fra den bedste franske liga, som Manchester United holder nøje øje med lige for tiden. Også Paris Saint-Germains franske midtbanespiller, Adrien Rabiot, er på klubbens radar, og ham kan De Røde Djævle få ganske gratis.

23-årige Rabiot har kontraktudløb ved udgangen af juni, og han har ikke spillet for Paris Saint-Germain siden december efter at være blevet frosset ud af holdet. Klubber som Juventus og Chelsea har dog også interesse i franskmanden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.