• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Avis: Tottenham trækker følerne tilbage på Zaha som følge af stort prisskilt

Foto: Getty Images

Crystal Palace har smækket et højt prisskilt på Wilfried Zaha, og det ser ud til at skræmme Tottenham væk. I stedet håber Crystal Palace at forlænge aftalen med ivorianeren.

Af Morten Jørgensen

Tottenham har planer om at investere stort i sommerens transfermarked, men der er også grænser for, hvad London-klubben vil betale for nye spillere.

Mauricio Pochettino har ønsket sig mindst en ny spiller til den offensive del af midtbanen, og fokus har været rettet mod Crystal Palace, hvor Wilfried Zaha har strålet i de seneste sæsoner.

Ifølge London Evening Standard vil Tottenham dog ikke følge op på interessen for den ivorianske kantspiller, eftersom Crystal Palace vil have i underkanten af 600 millioner kroner for Wilfried Zaha.

Crystal Palace har samtidig en intention om at forlænge aftalen med den tidligere Manchester United-spiller, som i maj sidste år underskrev en femårig kontraktforlængelse med Premier League-klubben.

Foruden Wilfried Zaha viser Tottenham dog også interesse for franske Anthony Martial, som er havnet en smule ude i kulden hos José Mourinho i Manchester United.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.