• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Back on track: City vandt sikkert over Palace

Foto: Getty Images

Manchester City kom tilbage på sejrsporet mod Crystal Palace med en 2-0 sejr.

Af plbold.dk

Manchester City vandt lørdag aften 2-0 over Crystal Palace i Premier League.

Selhurst Park dannede ramme om mødet mellem de to hold.

Manchester City havde tabt det seneste kamp mod Wolverhampton og var derfor opsat på at få friske point på kontoen for at holde snor i Liverpool.

Men Crystal Palace er inde i en god periode i øjeblikket. To sejre i streg i ligaen og en sjetteplads inden kampen. Og vi skal ikke længere tilbage end til december for at finde en Palace-sejr over City. Dengang endte det 3-2 til Ørnene.

Sådan gik det ikke helt lørdag.

City var klart i førersædet i første halvleg, når det drejede sig om boldbesiddelse. Men på trods af mange muligheder skulle vi hen til det 39. minut før det første mål faldt. Gabriel Jesus kastede sig frem og headede flot City i front.
Kort efter gik det galt igen for Palace. I det efterfølgende angreb lobbede en kølig Sterling på ren Laudrup-vis bolden ind i feltet til David Silva. 2-0.

I anden halvleg fortsatte City i samme rille. Sterling afsluttede på stolpen efter 51 minutter, og efter cirka en time var en situation til VAR-gennemsyn, uden der dog blev dømt straffespark.
Med et kvarter igen var netop indskiftede Christian Benteke milimeter fra at reducere, men målmanden i Citys bur diskede op med en fantastisk redning.

Lige efter brændte det på i modsatte ende, da omstillingen endte hos Jesus, der noget selvisk valgte en afslutning i stedet for at spille en hel fri Kevin De Bruyne.

Kort efter var selvsamme De Bruyne tæt på igen, da han ellers flot sendte et hovedstød på indersiden af stolpen.

Tættere kom City ikke på flere mål, og derfor vandt holdet 2-0 og indtager andenpladsen i Premier League.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.