• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Bænket Mignolet: Alisson kan lære af mig

Selvom Simon Mignolet varmer bænken i Liverpool, mener han, at førstevalget Alisson Becker lærer af ham på træningsbanen.

Af Sylvester Guldberg Røn

I sommer var Liverpool op med den helt store pengepung, da de hentede brasilianske Alisson Becker i Roma og gjorde ham til den dyreste målmand nogensinde. Brasilianeren blev angiveligt købt for en sum i omegnen af 500 mio. kr. 

Liverpool udlejede derefter sidste sæsons førstekeeper, Loris Karius, til Besiktas, og tilbage sad den belgiske Simon Mignolet, der har været i klubben siden sommeren 2013. På trods af at Alisson er suveræn førstekeeper i klubben, så mener Mignolet, at han gør brasilianeren bedre. 

- Jeg er bag Alisson, som formentligt er i top fem over de bedste målmænd i verden, hvis ikke han er den bedste. Det kan jeg forstå og acceptere. Vi prøver at arbejde hårdt på træningsbanen, og vi har et godt forhold. Jeg kan lære af ham, og han kan lære af mig, siger Mignolet til Liverpools hjemmeside.

Selvom Mignolet forstår trænerens valg, så er det stadig spilletid, der tiltrækker belgieren.

- Selvfølgelig er det ikke let. Ingen drømmer om at sidde på bænken, men holdet gør det fortrinligt, og jeg skal bare forsøge at hjælpe, hvis jeg kan. Jeg skal være klar, hvis der sker noget, så derfor er jeg nødt til at arbejde hårdt hver eneste dag, siger Mignolet.

30-årige Simon Mignolet har spillet 203 kampe for Liverpool. Han har optrådt en enkelt gang i denne sæson i EFL Cuppen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus