• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Batshuayi efter Palace-skifte: Jeg er sulten efter mål

Foto: Getty Images

Michy Batshuayi er begejstret for at være tilbage i Premier League, og belgieren er sulten efter mål.

Af Sylvester Guldberg Røn

Et af de største spørgsmål på sidstedagen af vinterens transfervindue var, hvor belgiske Mishy Batshuayi, der havde fået ophævet sin lejeaftale med Valencia, skulle fortsætte karrieren. Lige inden lukketid sikrede Crystal Palace sig dog belgieren på en lejeaftale. 

Dermed bliver Batshuayi udlejet fra Chelsea for tredje gang på et år, men for første gang i Premier League. Batshuayi glæder sig over aftalen, og han kan ikke vente med at sætte sit aftryk i London-klubben. 

- Jeg er meget glad for at være tilbage i London og Premier League. Jeg ser allerede frem til at komme tilbage på banen, denne gang i rødt og blåt. Jeg er sulten efter spilletid og mål, og jeg håber, at jeg får det her i Palace, siger Batshuayi til klubbens hjemmeside.

25-årige Batshauyi bidrog med to mål i 23 kampe i efteråret for Valencia. Belgieren kan få debut i weekenden, når Palace tager i mod Fulham. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus