2016-01-22 08:42
Foto: Jon Super/Polfoto

Den franske avis L'Equipe skrev, at Manchester United og Pep Guardiola havde mødtes på et hotel i Paris, men både klubben og træneren afviser historien.

I denne uges mødtes Pep Guardiola med repræsentanter fra Manchester United på et parisisk hotel. I hvert fald hvis man skal tro den franske avis L'Equipe. Dårligt havde de engelske medier dog nået at samle historien op, før de selv var med til at skyde den ned.

Ifølge Daily Telegraph afviser kilder i United således, at mødet i Paris skulle have fundet sted. Det samme gør Guardiola-lejren ifølge journalisten Ian Herbert, der arbejder for avisen The Independent. 

Det ville ellers være noget af en manøvre, hvis det lykkes Manchester United at snigløbe Manchester Citys planer om at hente den spanske succestræner til England. De lyseblå har længe lignet det mest sandsynlige bud på Guardiolas kommende arbejdsgiver.

Sikkert og vis er det dog, at han forlader Bayern München, når hans kontrakt udløber til sommer. Han har allerede fortalt, at han gerne vil træne i Premier League; spørgsmålet er så, om L'Equipe har ret i, at United forsøger at overhale indenom.

 

SENESTE NYT...
OP | NED