• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Belgisk forsvarsprofil regner med at blive i Tottenham

Toby Alderweireld forventer ikke at forlade Tottenham denne sommer, selvom han har kontraktudløb næste sommer.

Af Victor Risager

Til næste sommer har Tottenhams belgiske forsvarsspiller Toby Alderweireld kontraktudløb, men allerede denne sommer kan han være på vej væk. Denne sommer er hans frikøbsklausul faldet til knap 200 millioner kroner, og især Roma har været interesserede i at udløse den.

Men den 30-årige belgier regner ikke med at forlade Tottenham denne sommer.

Læs også: Engelsk stortalent meldes tæt på Tottenham

Efter Tottenhams testsejr over Juventus søndag blev Toby Alderweireld således spurgt, om han regner med at blive i Tottenham i den kommende sæson, og der var svaret klart:

- Ja. Det er mit fokus. Alt kan gå hurtigt, men alt, jeg laver, er at fokusere på Tottenham og blive klar til starten af sæsonen. Jeg tror træneren ved, at jeg har fokus på klubben og holdet, men man ved aldrig i fodbold. Mod Juventus var jeg kaptajn - så det viser, at træneren har tillid til mig, og jeg viser den rigtige holdning, fortæller Alderweireld ifølge Sky Sports og tilføjer: 

- Men det kan ske. Mit fokus er dog på Tottenham og i mit hoved vil jeg spille for Tottenham, lyder det fra Alderweireld.

Tidligere har klubber som Manchester United også været sat i forbindelse med Toby Alderweireld, der har spillet i Tottenham siden 2015.

Superliga

Mere Superliga

Fokus