2016-03-23 20:11
Foto: Polfoto/Alistair Grant

Hector Bellerin fortæller, at han ikke har planer om at forlade Arsenal i den nærmeste fremtid.

Hector Bellerin har efterhånden sat sig tungt på højreback i engelske Arsenal. Den spanske forsvarsspiller har leveret på et højt niveau i denne sæson, hvilket har sat gang i rygterne om hans fremtid. Hector Bellerin fik sin fodboldopdragelse i spanske FC Barcelona og har tidligere udtalt, at han gerne vil retur til den spanske storklub i fremtiden. 

I et eksklusivt interview med Goal.com forklarer den 21-årige spanier nu, at han er glad for livet i Arsenal og ikke har planer om at forlade Emirates i den nærmeste fremtid:

- Jeg forlod Barcelona uden at kigge mig tilbage. Mit fokus er på London og Arsenal og jeg er meget glad for at være i klubben. Fremtiden ser lys ud, og klubben er igang med at opbygge et stærkt hold med spillere som Alexis Sanchez og Mesut Özil, siger spanieren. 

- Min fremtid er i Arsenal og jeg er glad her. Alt kan ske i fodbold, men jeg er i Arsenal og giver alt for klubben. Jeg overvejer ikke at forlade klubben. 

Arsenal har i foråret spillet ottendedelsfinaler mod Hector Bellerins tidligere klub FC Barcelona. Spanieren indrømmer, at det var specielt at være tilbage på Camp Nou:

- Det var selvfølgelig specielt at være tilbage på Camp Nou. Jeg fik min fodboldopdragelse i klubben og det var mit hjem, slutter Hector Bellerin. 

SENESTE NYT...
OP | NED