• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

Benitez roser dansk angrebstalent: Har viljen til at spille på førsteholdet

19-årige Elias Fritjof Sørensen har i denne uge trænet med førsteholdet i Newcastle United, og manager Rafael Benitez har rosende ord til overs for danskeren efter de første træningspas

Af Andreas Arp

19-årige Elias Fritjof Sørensen har scoret det ene mål efter det andet på Newcastles reservehold, og torsdag kunne tipsbladet.dk så fortælle, at danskeren både onsdag og torsdag i denne uge har trænet med klubbens Premier League-mandskab under ledelse af Rafael Benitez.

Forud for lørdagens møde med Bournemouth blev Benitez så spurgt ind til, hvordan den unge angriber har klaret sig, og her havde den rutinerede spanier rosende ord til overs for Sørensen:

Læs også: Benitez kalder dansk angrebstalent op til førsteholdet i Newcastle

- Han har gjort det godt. Han har vist fint spil og gode berøringer. Han har kun været med i et par træningspas, men man kan se, at han kan blive en god spiller i fremtiden, hvis han bliver ved med at arbejde hårdt.

- Han skal holde fokus og blive ved med at banke på døren. Han bevæger sig godt og har en god energi. Knægten har viljen til at gøre det godt og spille på førsteholdet. Det afhænger af ham, siger Benitez til lokalmediet The Chronicle.

Elias Fritjof Sørensen forventes at spille fredag aften for Newcastle-reserverne, når de møder Southampton. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus