• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Benitez vil af med Championship-spillere

Benitez vil af med Championship-spillere
Foto: David Rogers/GettyImages

Newcastle-manageren indrømmer, at klubben har for mange spillere, som ikke har niveau til Premier League, og at de skal væk.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Newcastle har tabt sæsonens to første kampe i Premier League siden oprykningen, og Benitez har ikke været i stand til at få sit ønske om nye spillere opfyldt. Klubbens ejer, Mike Ashley, siger, at der ikke er penge til investeringer.

Den tidligere Liverpool-manager fastholder, at Newcastle skal have nye spillere inden transfervinduet lukker, men samtidig skal klubben også af med en række spillere, som blev hentet til med det bestemte formål at få klubben op igen. 

- Vi er i en anderledes situation end de andre klubber. Transfervinduet er åben, og vi kommer fra the Championship, sagde Rafa Benitez forud for onsdagens Carabao Cup-kamp mod Nottingham Forest og uddybede:

- Vi vidste, at da vi var i the Championship, var vi nødt til at hente spillere til det niveau, men nu skal nogle af de spillere videre. Vi har for mange spillere, men efter 1. september, så er det anderledes.

Benitez støtter desuden op om forslaget om for fremtiden at lukke transfervinduet, når Premier League starter, men siger samtidig, at der ikke helt er kontrol over situationen i Newcastle.

- Der er spillere, som ønsker at forlade klubben. Men de er her stadig, hvordan skal man styre og kontrollere det, siger han med henvisning til spillere, som presser på for klubskifter mens sæsonen er igang.

Superliga

Mere Superliga

Fokus