• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Christian Idskov

Benteke skadet i Villa-sejr

Benteke skadet i Villa-sejr
Illustration

Nicklas Helenius blev skiftet ind i Aston Villas udebanesejr over Norwich.

Af Christian Idskov

Ikke siden første runde-sejren over Arsenal, hvor Christian Benteke var i målhumør, har Aston Villa fået raget point til sig. Og sandsynligheden for at klubben igen skulle smide point, blev endnu større, skulle man tro, da belgieren i dagens opgør ude mod Norwich måtte lade sig udskifte halvvejs i 1. halvleg. Men akkurat det modsatte skete.

Til ærgrelse for den danske seer var det ikke Nicklas Helenius, der erstattede den farlige Villa-angriber, men den tjekkiske angriber Libor Kozak. Og den 24-årige tjekke skulle ikke bruge lang tid på at vise at han var en fuldgod erstatning. 

Således blev der efter en halv time spil fri bane til Andreas Weimann på venstrekanten, hvor svenskeren, med en stikning i dybden, fandt tjekken, der i første forsøg misbrugte muligheden, men var langt mere sikker øjeblikket efter, da bolden igen endte for fødderne af ham.

Men Norwich havde også deres chancer. Men skarpheden var i høj grad fraværende, hvilket bl.a. kom til udtryk, da kanariefuglene brændte et straffespark allerede i det syvende minut. 

Nicklas Helenius kom på banen midt i anden halvleg og var således med til at køre sejren hjem uden at gøre synderligt meget væsen af sig i en kamp, der havde masser af fight, men et fåtal af chancer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus