Billing og Bournemouth tabte vigtigt bundopgør til Norwich

Norwich vandt hjemme 1-0 over Bournemouth denne lørdag.

Dramatik var der masser af,  da Norwich lørdag besejrede rivalerne i nedrykningskampen fra Bournemouth 1-0.

Kanariefuglene blev nemlig bragt i front efter knap 30 minutters spil, da midterforsvarer Steve Cook lavede det nye årtis hidtil bedste redning med armen, da Norwich afsluttede på frit mål.

Det må en midterforsvarer bare ikke, og efter VAR-gennemgang blev Cook udvist, hvorefter Teemu Pukki omsatte fra straffesparkspletten.

Med 10 mand var det så op til Philip Billing & Co. at kæmpe sig tilbage i kampen, men det havde de ikke meget held med, selvom Norwich-forsvarer Ben Godfret fattede medlidenhed med The Cherries og også måtte se sig udvist i 76. minut.

Norwich fik dog en tiltrængt sejr, men er stadig bundprop i Premier League med kun 17 points -  tre færre end Bournemouth, der virkeligt også er inde i en ufatteligt dårlig stime.