• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jonas Kongerslev Nygaard

Bolton henter midtjysk angrebsemne

Bolton henter midtjysk angrebsemne
Illustration

Bolton har netop præsenteret angriberen Max Clayton som ny mand i klubben. Den 20-årige angriber har tidligere på sommeren været til prøvetræning i FC Midtjylland, uden at det dog udartede sig i en aftale mellem parterne.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Bolton forstærker angrebslinjen ved at hente Max Clayton. Den 20-årige engelske spydspids skifter til Championship-klubben på en fri transfer fra Crewe, hvor Claytons kontrakt udløb efter sidste sæson. Dermed har manager Dougie Freedman fået forstærkning til det angreb, der kun har scoret syv mål i sæsonens første syv kampe i Englands næstbedste række. Det efterlader Bolton på en plads lige over nedrykningsstregen.

Clayton var i sommerens løb på jagt efter en ny arbejdsgiver, og den bragte ham blandt andet forbi den midtjyske hede, hvor han gennem FC Midjyllands storaktionær Matthew Benhaws netværk var blevet ledt til Superliga-klubben til en prøvetræning, men de indledende besigtigelser manifesterede sig aldrig i en fast aftale. Det bragte dermed Clayton tilbage til det britiske kontinent, hvor han også var forbi Sunderland og Wolves, før han satte sin signatur på en treårig aftale med Bolton.

I alt har Clayton spillet 31 landskampe for diverse engelske ungdomslandshold, og han nåede at score 16 mål i 92 kampe for Crewe.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus