Bradford fuldførte sensationen

Det engelske League 2-hold er sensationelt klar til finalen og Wembley i Liga Cuppen.

Til daglig lever Bradford en ganske tilforladelig tilværelse i den fjerde bedste engelske række, hvor holdet i øjeblikket er placeret midt i tabellen. Men selv om der er fire rækker mellem Bradford og Aston Villa fra Premier League, fuldførte League 2-holdet sensationen og er klar til Wembley og finalen i Liga Cuppen.

Bradford grundlade sejren på hjemmebane for et par uger siden, hvor holdet vandt med 3-1 hjemme over Aston Villa. Og med et nederlag på 2-1 på udebane mod Aston Villa går Bradford videre med samlet 4-3.

Aston Villa så ellers ud til at være på rette kurs allerede fra starten af kampen. Paul Lamberts tropper kom flere til flere gode tilbud, men måtte vente til det 24. minut, før Christian Benteke kunne gøre det til 1-0.

Men Aston Villa havde svært ved at komme frem til de store muligheder efter målet, og i stedet snød Bradford hjemmeholdet i starten af anden halvleg, da James Hanson pandede et hjørnespark i nettet til stor jubel for Bradfords spillere og manager.

Udeholdet var faktisk også tæt på 2-1, da man midt i halvlegen ramte overliggeren. I stedet blev der skabt stor spænding i slutningen af kampen, da Andreas Weimann efter et langt udspark fik fat i bolden, driblede rundt om keeperen og nemt kunne gøre det til 2-1 og samlet 3-4. Men mere blev det ikke til for Premier League-klubben.

Sejren betyder, at Bradford er klar til finalen i Liga Cuppen, hvor man i morgen finder ud af, om modstanderen bliver Michael Laudrups Swansea eller Chelsea. Sidst Bradford vandt en stor titel var i 1911, hvor man vandt FA Cuppen.