• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Brasiliansk landsholdsspiller: Jeg har altid ønsket at spille i Premier League

David Neres indrømmer, at han godt kunne tænke sig at spille i Premier League.

Af Victor Risager

Ajax imponerede det meste af fodboldverdenen, da de i den forgangne sæson spillede sig hele vejen til semifinalerne i Champions League, mens de også hentede det hollandske mesterskab.

De gode præstationer kommer dog også til at koste, og flere af klubbens profiler forventes at forlade den hollandske klub denne sommer. Frenkie De Jong er således allerede skiftet til FC Barcelona, mens Matthijs de Ligt angiveligt har tilbud fra flere af de helt store klubber.

En anden, der også kan forlade Ajax, er brasilianske David Neres. Og han indrømmer overfor Liverpool Echo, at han har drømt om at spille i Premier League.

- Selvfølgelig interesserer Premier League mig. Det er den bedste liga i verden, og jeg har altid ønsket at spille der. Men jeg lægger alt det i Guds hænder, fortæller David Neres, der dog forsøger at holde fokus på det, der foregår på banen: 

- Jeg forsøger at holde fokus på, hvad der sker på banen og i turneringen, jeg spiller i. Jeg overlader de andre ting til mine agenter.
David Neres, 22 år, scorede 12 mål og lagde op til 15 på 50 kampe for Ajax i den forgangne sæson. I øjeblikket er han med det brasilianske landshold til Copa America.

I Premier League har blandt andre Everton og Arsenal været nævnt som mulige destinationer for Neres.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?