• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Brendan Rodgers: Jeg var Balotellis værste manager nogensinde

Mario Baloitelli har kaldt Brendan Rodgers for den værste træner, han nogensinde har haft, og nu kommer den tidligere Liverpool-manager med et stærkt modsvar.

Af Michael Ehrhorn

Liverpool FC tog en stor chance, da den engelske klub i 2014 hentede Mario Balotelli til klubben fra AC Milan. En kontroversiel spiller, der ikke havde leveret over en periode, og på Anfield blev det ikke meget bedre for italieneren. Her faldt han hurtigt ud af holdet med flere dårlige præsentationer, mens forholdet til den daværende manager Brendan Rodgers var på frysepunktet. 

I et interview kalder Mario Balotelli da også Rogers for den værste træner, han nogensinde har haft i sin karriere. Det går dog ikke Rodgers selv på. Den tidligere Liverpool-manager kommer nu med et anderledes og kækt svar: 

- Faktisk må jeg sige, at han ikke kunne være meget mere præcis i sine udtalelser. Jeg kunne aldrig rigtig for alvor få forbindelse til Mario. Han var en spiller, der kom meget sent ind i transfervinduet, og det var et kæmpe sats fra klubben. Han havde talentet, og han fik alle muligheder. Vi prøvede mange ting, men det kom aldrig for alvor til at fungere, siger Rodgers til TalkSport og understreger: 

- Hvis du sad med ham på kontoret, var han en fin fyr. Hvis han kunne lykkedes med at matche sit talent med sin intensitet, ville han være en af de bedste i verden. I stedet er det nok hans sidste chance nu i Frankrig, men forhåbentlig lykkedes det for ham, lyder det fra Brendan Rodgers. 

Mario Balotelli er 26 år, og spiller i øjeblikket hos franske Nice i Ligue 1. 

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus