• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Brendan Rodgers sur på det engelske landshold

Brendan Rodgers sur på det engelske landshold
Illustration

Daniel Sturridge er blevet skadet, mens han var i tjeneste hos det engelske landshold. Og det gør Liverpool-manager Brendan Rodgers sur på Roy Hodgson og England.

Af Kenneth Jensen

Den engelske landsholdsangriber Daniel Sturridge kom tilbage fra landsholdslejren med en forstrækning. Liverpool-spilleren kan derfor være ude i de kommende tre uger, og det gør bestemt ikke Liverpool-manager Brendan Rodgers tilfreds.

Rodgers mener, at skaden kom som følge af mangelfuld hensynstagen hos det engelske landshold.

- Vi er skuffede, for vi føler, det er en skade, der kunne være undgået. Jeg tror, klubber arbejder anderledes i forhold til landshold, når det drejer sig om skader, siger Brendan Rodgers til BBC.

Til managerens held har Liverpool ikke det sværeste program de næste 21 dage. Klubben spiller mange kampe med Champions League-gruppespillets begyndelse og indtræden i Capital One Cup. I CL møder Liverppol Lugorets hjemme og Basel ude, i ligaen Aston Villa, Everton og West Brom hjemme, mens man møder West Ham ude. Og i Capital One Cup trak Liverpool Middlesbrough, der gæster Anfield.

Men det er klart, at Brendan Rodgers ikke er tilfreds, når han får sin målscorer tilbage fra landsholdet med en skade.

- Når vi arbejder med vores spillere her i klubben, så ser vi på dem forskelligt i forhold til, hvad deres behov er. Hurtige spillere får en ekstra dag til at komme sig i, mens andre kun skal bruge en hviledag, siger Rodgers.

Manageren kan dog glæde sig over, at Mario Balotelli blev hentet til Liverpool og dermed må forventes at lave de nødvendige mål for klubben.

Superliga

Mere Superliga

Fokus