Brentford kom tilbage på sporet med overbevisende sejr

Brentford bankede Bristol City i Championship onsdag eftermiddag i en kamp, hvor Emiliano Marcondes gjorde comeback for danskerklubben.

Thomas Franks Brentford tabte i den forgangne spillerunde til Millwall, men onsdag kom de tilbage på sporet med en flot sejr på udebane over Bristol City.

I startopstillingen havde Brentford som sædvanlig flere danskere, da både Mads Roerslev, Christian Nørgaard og Mathias Jensen startede. På bænken var samtidig Henrik Dalsgaard samt Emiliano Marcondes, der er tilbage i Brentford efter at have tilbragt efteråret på leje i FC Midtjylland.

Thomas Franks tropper fik en forrygende start på kampen, og efter blot seks minutter havde de for første gang sendt bolden i mål. Efter en lang aflevering fra keeperen David Raya havnede bolden for fødderne af Bryan Mbeumo, som lobbede bolden over Bristol Citys keeper og i mål.

Få minutter fik Brentford nemmere arbejdsbetingelser, da Bristol Citys Ashley Williams blev udvist for en slem tackling, og efter 26 minutter blev det endnu bedre for danskerklubben. Said Benrahma fordoblede føringen med en afslutning fra tæt hold.

Emiliano Marcondes blev skiftet ind i anden halvleg, og få minutter senere kunne den danske offensivspiller se holdkammeraten Ollie Watkins score til både 3-0 og 4-0 i slutminutterne. Sejren betyder, at Brentford nu er på tredjepladen i Championship.