• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Brighton forlænger med succestræner

Efter en flot debutsæson i Premier League har Brighton Hove & Albion valgt at forlænge kontrakten med cheftræner Chris Hughton.

Af Victor Risager

Inden den forgangne sæson rykkede Brighton op i Premier League, og efter en succesfuld debutsæson, hvor det blev til en 15.-plads i den bedste engelske række, har klubben besluttet sig for at belønne cheftræner Chris Hughton.

Og det har de valgt at gøre med en treårig forlængelse, hvorfor han nu er på kontrakt indtil 2021. Det skriver de på klubbens hjemmeside.

- Jeg er lettet over at have forlænget min tid i denne klub, og jeg vil gerne takke bestyrelsen, bestyrelsesformanden, min trænerstab og alle i klubben, inklusiv vores fans, for den støtte, vi har haft, fortæller Hughton, der forventer en svær anden sæson:

- Vores anden sæson vil blive sværere, og vi har brug for at holde sammen for at fortsætte med at udvikle os, men når vi har haft en velfortjent pause og reflekterer på den netop overståede sæson, vil vi begynde forberedelserne for 2018/19-sæsonen.

Hughton kom til Brighton halvvejs i 2014/15-sæsonen, hvor Brighton var i nedrykningsfare i Championship. Han formåede imidlertid at sikre overlevelse, og i 2016/17-sæsonen sikrede han så oprykning til Premier League.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus