• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Brighton lurer på Zohore

Foto: Adam Nurkiewicz/GettyImages

Den nyoprykkede Premier League-klub er interesseret i at hente den danske angriber, som huserer i Cardiff.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Brighton skal i den kommende sæson spille i Premier League og i bestræbelserne på at sikre sig overlevelse, har Brighton-manager, Chris Hughton, set sig lun på Kenneth Zohore, som imponerede i sidste sæsons Championship.

Det walisiske mandskab har allerede afslået et bud fra Hull på Zohore, som Neil Warnock insisterer på vil blive i den walisiske hovedstad i den kommende sæson, og parterne har da også underskrevet en ny aftale så sent som i april.

Men det engelske medie The Sun rapporterer, at Brighton er det seneste hold, som meldes interesseret i at sikre sig den 23-årige danske angriber, som skal styrke holdets angreb forud for deres Premier League-debut.

Kenneth Zohore har gjort opmærksom på sig selv ved at score 12 mål i Championship i sidste halvdel af sæsonen.

Men Cardiff-formanden, Mehmet Dalman, og Cardiff-manager, Neil Warnock, har begge insisteret på, at deres stjernespiller ikke kommer nogen steder i denne sommer.

- Han skal ikke nogen steder. Vi har et job at gøre her, og han er en stor del af det, og han kommer til at gøre et godt stykke arbejde for os i den kommende sæson, sagde Bluebirds-formand, Mehmet Dalman, til WalesOnline tidligere i måneden.

- Vi går efter en topplacering i næste sæson," sagde Dalman. "Hvorfor ville vi ønske at miste vores topscorer og uden tvivl en af ​​vores bedste spillere?

Det største navn på angrebspositionen i Brighton er den tidligere Southhampton og Liverpool-angriber Rickie Lambert, som dog menes at være langt fra en startplads på holdet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus