• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Bundesliga-klub appellerer til Premier League-fans: I holde med os

Bundesliga-klub appellerer til Premier League-fans: I holde med os
Foto: Getty Images

Bundesliga-klubben Schalke 04 har i en lang tråd på Twitter gjort det klart, hvorfor alle Premier League-fans bør støtte dem i den resterende del af Bundesliga-sæsonen.

Af plbold.dk

Mens Premier League-sæsonen stadigvæk er suspenderet på grund af coronavirussen, starter Bundesligaen op i weekenden, og da der ikke er andet bold i fjernsynet, vil mange Premier League-fans nok også følge den tyske liga ekstra nøje. 

Den bedste tyske række er da også altid garant for mål, underholdning og spænding, men hvilken af de 20 klubber skal man egentlig have sympati for? 

I Schalke 04 er de ikke i tvivl om, at samtlige Premier League-fans bør støtte dem, og i en lang tråd på Twitter har de argumenteret, hvorfor fans af hver enkelt Premier League-klub skal støtte dem i den resterende del af sæsonen.

De skriver blandt andet, at Arsenal-fans bør støtte dem, da Mesut Özil og Sead Kolasinac har spillet i klubben, mens Southampton-fans også opfordres til at holde med dem, da begge klubber har et fantastisk akademi. 

Det er ikke argumenter, der er lige gode, men Schalke 04 skal have point for at finde frem til mindst ét argument for hver Premier League-klub. 

Du kan læse alle argumenterne herunder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus