Burnley slår Tottenham i Kane-comeback

Harry Kane scorede i sin comebackkamp, men det var ikke nok til at sikre point mod Burnley.

Tottenham snublede i topstriden, da de lørdag eftermiddag tabte 2-1 til Burnley på Turf Moor.

Til opgøret havde Tottenham ellers angrebsstjernen Harry Kane med igen, efter at han har måttet sidde ude i mere end en måned med en skade, og han fik også sat sit præg på kampen.

Efter et par gode forsøg fra distancen fik han nemlig scoret i 65 minutter inde i sin comebackkamp. Det gjorde han, da han løb fra Burnley-forsvaret, før han køligt sendte bolden i mål via stolpen.

Forinden havde Burnley-angriberen Chris Wood imidlertid scoret til 1-0 med et kraftigt hovedstød efter 56 minutter, og Kanes scoring bragte dermed balance i regnskabet.

Efter Kanes udligning var Burnley tættest på at få sendt bolden i nettet, og blandt andet kom Jeff Hendrick til en stor chance. Og Burnleys sene pres kastede i sidste ende også en scoring af sig.

Johann Gudmondsson sendte en afslutning af sted mod Tottenham-målet, men den skæve afslutning endte i stedet for fødderne af holdkammeraten Ashley Barnen, som nemt kunne sende bolden over stregen og i mål.

Tottenham kom ikke tæt på , og det sluttede med en 2-1-sejr til Burnley.

Resultatet betyder, at Tottenham har fem point op til Manchester City og Liverpool i toppen af Premier League, mens Burnley ligger nummer 13 med 30 point efter 27 kampe.