2016-03-30 15:54
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Stoke-keeper Jack Butland er færdig for sæsonen, men han har stadig i sinde at støtte på alle tænkelige måder. Således tilbyder han nu sin støtte og erfaring til Jakob Haugaard.

Den danske målmand Jakob Haugaard får lørdag formentlig sin Premier League-debut, når Stoke City får besøg af Swansea i Premier League. Her skal den 23-årige tidligere FC Midtjylland-keeper krone en flot udvikling, hvor han er gået fra reserve i FC Midtjylland til Premier League-spiller.

Jakob Haugaard fortalte i går selv om, at han er spændt, og at han glæder sig, hvis manager Mark Hughes vælger at pege på den danske keeper frem for den rutinerede målmand Shay Given, der netop er vendt tilbage efter flere måneders skade.

Og Jack Butland, der blev skadet i aktion for England og er færdig for resten af sæsonen, er klar med sin støtte til Haugaard, hvis han står mod Swansea.

- Jeg vil helt sikkert tale med ham og fortælle ham det samme, jeg har sagt til mig selv hele sæsonen: Vær rolig og spil med et smil, siger Jack Butland til Stoke Sentinel.

- Som målmand kan man godt blive lidt for ivrig og forsøge at gøre for meget for at hjælpe holdet, men spillet skal komme til dig som målmand, du kan ikke jagte det, tilføjer han.

Jack Butland er det klare førstevalg i Stoke City, og målmanden har nu spillet med danskeren siden sommer, hvor Haugaard skiftede fra FC Midtjylland. Og han er imponeret over det, Jakob Haugaard står for.

- Han er en meget rolig og moden person og har allerede stiftet familie. Han er en voksen person, og han kender spillet, nu hvor han flyttede hertil i sommer. Jeg er sikker på, at han gerne vil have spillet flere kampe, men nu er det for ham en stor mulighed for at vise alle, hvad han kan, siger Jack Butland.

SENESTE NYT...
OP | NED