Cardiff-manager om egen spiller: Amatør-agtigt

Neil Warnock var meget skuffet over Bruno Manga, der begik straffespark mod Arsenal tirsdag aften.

Det var straffespark, som endte med at sætte gang i målscoringen for Arsenal i tirsdagens 2-1 sejr over Cardiff.

Bruno Manga blev skurken for Cardiff, som gav hjemmeholdet chancen fra pletten, da han begik straffespark mod Kolasinac efter 66. minutter.

Og det irriterede Cardiff-manager Neil Warnock grænseløst, fordi han netop havde advaret sin forsvarsspiller i pausen.

- De skulle have haft straffespark i første halvleg, og jeg talte med Bruno om det i pausen. At han så på den måde nedlagde Kolasinac i anden halvleg er virkelig skuffende. Spillerne skal tænke over deres ansvar, og det her var bare amatør-agtigt, siger Neil Warnock ifølge BBC.

Pierre-Emerick Aubameyang stod for straffesparket, og han scorede sikkert.

Et kvarter senere gjorde hans angrebskollega Alexandre Lacazette det til 2-0. Det lykkedes Cardiff at reducere i overtiden på mål af Nathaniel Mendez-Laing, men mere blev det ikke til for gæsterne.

Resultatet betyder, at Cardiff hænger fast under stregen med 19 point, mens Arsenal lægger sig op på siden af Chelsea med 47 point. Chelsea har dog en kamp i hånden.