• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

Carrick åbner op om depression: Jeg ville ikke med til VM

Foto: Getty Images

Den tidligere Manchester United-spiller og nuværende assistenttræner Michael Carrick åbner i en ny bog op om en svær periode i sin karriere.

Af Andreas Arp

37-årige Michael Carrick er for tiden at finde på trænerbænken i Manchester United. Den engelske midtbanespiller indstillede denne sommer karrieren efter 19 år i engelsk topfodbold - 12 af dem i Manchester United.

Carrick nåede i alt at spille 481 Premier League-kampe, fik 34 optrædener på det engelske landshold og vandt alt, hvad der var at vinde i Manchester United.

Alligevel blev han i 2009 umiddelbart efter Champions League-finalenederlaget til FC Barcelona ramt af en depression, som han holdt for sig selv i flere år. Det afslører han i sin nye bog Between the Lines:

Jeg fik næsten nok af fodbold. Det lyder vildt at høre sig selv sige sådan noget, men på det tidspunkt var det sådan, at jeg havde det. Det er lidt en lang historie med det år, men selv de mindste ting gjorde det værre, og jeg gik og var sur på mig selv over at have det sådan, fordi jeg havde alt, hvad jeg kunne drømme om. Jeg spillede i en fantastisk klub, spillede for det engelske landshold, havde to glade børn og en skøn køne - det var alt, hvad jeg kunne håbe på. 

- Jeg nød ikke at spille for England, og jeg ville ikke afsted med England (til VM i Sydafrika i 2010 red.). Desuden havde jeg en svær tid i United - jeg spillede forfærdeligt. Det var det værste, fordi alt jeg gerne ville var at være så god som overhovedet muligt i United.

- Det var en mærkelig tid, og det var en hård tid for mig. Forhåbentligt kan min historie give folk et indblik i, hvordan det også er at spille på det højeste niveau, fortæller Michael Carrick i et interview med Sky Sports.

Michael Carrick spillede tidligere i karrieren for West Ham og Tottenham.

Superliga

Mere Superliga

Fokus