• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Thomas Joseph Bansø

Chamberlain oxer løs for Liverpool

Chamberlain oxer løs for Liverpool
Shaun Botterill/Getty

Alex-Oxlade Chamberlain lover, at han vil kæmpe videre i Liverpool for mere spilletid efter en tam start.

Af Thomas Joseph Bansø

Den tidligere engelske landsholdsspiller Alex Oxlade-Chamberlain med tilnavnet ”The Ox” har haft det svært siden skiftet fra Arsenal til Liverpool.

Begrænset spilletid og en mistet plads hos Three Lions har været resultatet siden sidste dag i august, men i weekenden scorede han mod West Ham i 4-1 sejren, og nu håber han, at han kan kæmpe sig til mere spilletid:

- Det er aldrig nemt at komme til et hold med så megen kvalitet, som vi har her. Det tager tid at falde til og lære et nyt system og en ny måde at spille på. Jeg har skullet være tålmodig, og jeg ville gerne have spillet mere. Jeg kan kun prøve at imponere, når jeg får chancen og hjælpe holdet til at vinde med mål og assists. Jeg vil fortsætte med at gøre det og kæmpe for en startplads ligesom alle andre. Det er det bedste – konkurrencen om pladserne, siger han til Liverpools hjemmeside.

Alex Oxlade-Chamberlain startede karrieren i Southampton, inden han skiftede til Arsenal i 2011 og Liverpool i denne sæson. Han har spillet otte kampe for The Reds og scoret et mål. Han nåede 132 kampe for Arsenal og scorede ni mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus