• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Champions League rykker længere væk for United: Kørt over af Everton

Foto: Getty Images

Manchester United lignede ikke et hold, der kæmpede om at komme i Champions League i den kommende sæson, da de blev slået med 0-4 af Everton.

Af Oliver Okstrøm

Det begyndte så fint, da Manchester United fik indsat Ole Gunnar Solskjær som manager, hvor en samlet sejr over Paris Saint Germain var kronen på værket for nordmanden, som også er gået fra at være midlertidig til permanent i sin rolle i klubben.

Men nu går det i den helt modsatte retning for den engelske storklub, der kæmper benhårdt for at komme op i top 4, som giver adgang til Champions League i den kommende sæson. Netop dét fik et knæk søndag eftermiddag, da de blev kørt over af Everton, som vandt med 4-0.

Den første scoring kom efter 13 minutter, hvor Richarlison diskede op med en akrobatisk scoring efter et langt indkast, og så var Everton godt i gang, og efter næsten en halv times spil fordoblede Gylfi Sigurdsson føringen med et drømmehug fra mere end 25 meters afstand.

I anden halvleg var det Dignes tur til at gøre det onde ved Manchester United, da han tæskede en løs bold i kassen efter et hjørnespark til 3-0 efter 56 minutters spil, men Liverpool-klubben var selvsagt slet ikke færdige.

Bare otte minutter senere blev det til 4-0, da Theo Walcott blev spillet fri, hvorefter han sparkede bolden køligt i mål til 4-0.

Manchester United er nu på sjettepladsen med to point op til Arsenal på den nærmeste Champions League-plads, og London-klubben er en kamp bagud i forhold til United. Næste opgave for Solskjærs mandskab er på onsdag, hvor de møder lokalrivalerne fra Manchester City i en meget afgørende kamp for begge klubber i denne sæson.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.