• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Chelsea-boss vil beholde Higuaín trods svingende præstationer

Chelsea-boss vil beholde Higuaín trods svingende præstationer
Foto: Getty Images

Maurizio Sarri udtrykker stor tillid til Gonzalo Higuaín, selvom angriberen ikke har været specielt god hidtil.

Af Morten Jørgensen

Gonzalo Higuaín har ikke været den ønskede erstatning for Àlvaro Morata. I januar blev argentineren hentet til Chelsea på en lejeaftale, men med tre mål i 11 kampe har han ikke leveret overbevisende. Alligevel har det været nok for Maurizio Sarri.

Chelsea-manageren gjorde det ganske klart på et pressemøde tidligere i dag, at han gerne vil købe den argentinske angriber fri af kontrakten med Juventus til sommer. Spørgsmålet er dog blot, om det kan lade sig gøre.

- Ja, selvfølgelig, men det afhænger af klubben og Juventus. Det er ikke nogen klar situation i øjeblikket, sagde italieneren ifølge London Evening Standard.

Samtidig lagde Maurizio Sarri dog heller ikke skjul på, at han ikke er helt tilfreds med Gonzalo Higuaíns præstationer hidtil i Chelsea, men han har dog en tro på, at det kan blive bedre.

- Jeg tror, han skal bruge tid på at forbedre sin fysiske tilstand og for at vænne sig til Premier League. Jeg tror, han er i stand til det. Han skal forbedre sig fysisk og mentalt, men jeg tror også, at han vil være rigtig nyttig for os i den sidste del af sæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?