• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Chelsea-dansker med brækket næse bliver klar til London-derby

Foto: Getty Images

Andreas Christensen brækkede næsen mod Manchester United, men er ifølge the Athletic rejst til Italien for at få lavet en beskyttende maske

Af Mikkel Sloth

Danske Andreas 'AC' Christensen havde en uheldig kamp mod Manchester United i mandags. Først bliver han ramt så uheldigt at Anthony Martial, så han brækker næsen. Danskeren spiller videre, men taber få minutter senere en duel til selvsamme Martial, som sendte Manchester United i front og på vej mod sejren på 2-0.

I pausen blev Andreas Christensen så skiftet ud, og Chelsea-manager Frank Lampard forsvarede efterfølgende sin danske forsvarsspiller. Den største bekymring efter kampen var formentlig, hvorvidt 'AC' kunne nå at blive lørdagens London-derby mod Tottenham.

Læs også:Dansk Chelsea-profil har brækket næsen

Men det skal hverken Andreas Christensen eller Frank Lampard frygte for. Ifølge mediet the Athletic har Christensen været rejst til Milano i Italien, hvor han har fået lavet en specialdesignet beskyttende maske, som gør ham i stand til at spille trods den brækkede næse.

Faktisk har han ifølge the Athletics oplysninger allerede trænet med den nye maske, og der bør derfor ikke være nogle forhindringer for, at danskeren bliver klar til i morgen.

Læs også:Frustreret Chelsea-træner: Jeg kan ikke lide den måde vi taber

Den brækkede næse ville ellers være kommet på et yderst uheldigt tidspunkt. Andreas Christensen har spillet sig ind på Chelseas mandskab, og har imponeret under manager Lampard på det seneste.

Det ser det heldigvis også ud til, at han får lov til at være med mod Tottenham i morgen. Den kamp starter kl. 13:30 på Stamford Bridge.

Du kan øverst i denne artikel se den duel mellem Andreas Christensen og Anthony Martial, som fører til den brækkede næse.

Læs også:Solskjær hylder VAR efter sejr over Chelsea

Læs også:VAR og uskarphed kom i vejen for Chelsea på Broen

Læs også:De mest chanceskabende spillere i Champions League

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.