Chelsea er videre i FA Cup efter sejr over Hull

Chelsea fik med nød og næppe sikrede sig videre deltagelse i FA Cup.

Chelsea er klar til ottendelsfinalerne i FA Cup'en, efter at klubben her til aften besejrede Hull City med 2-1.

Michy Batshuayi havde for en sjælden gangs skyld fået muligheden fra start af Frank Lampard, og det viste sig hurtigt at være en god beslutning.

Det tog nemlig kun Batshuayi seks minutter, før han kunne bringe gæsterne foran. Efter lidt klumpspil modtog belgieren bolden på kanten af boksen, og så kunne han - med lidt hjælp fra en Hull-forsvarsspiller - sende bolden i kassen.

Chelsea dominerede efterfølgende første halvleg, og havde adskillige muligheder for at lukke kampen, blandt andet ved Cezar Azpilicueta og Ross Barkley.

Først efter 64 minutter, lykkedes det dog Chelsea at fordoble føringen, da Fikayo Tomori headede Mason Mounts frispark forbi George Long i Hull-målet.

Det lykkedes dog Hull at skabe lidt spænding fem minutter før tid. Kamil Grosickis frispark tog her en voldsom afretning på Chelsea-muren, og snød fuldstændig den hjælpeløse Willy Caballero i målet.

Hull pressede derefter på efter den forløsende udligning, men det lykkedes dem ikke, og de er dermed ude af FA Cup'en, mens Chelsea stadig har muligheden for at vinde den historiske turnering, der er blevet spillet siden 1871/72-sæsonen.