2017-07-16 21:00
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Chelsea FC har haft gode traditioner med at udleje Marco van Ginkel, og nu gør London-klubben det igen efter forlængelse med hollænderen.

Chelsea FC havde høje forhåbninger, da klubben i 2013 hentede hollandske Marco van Ginkel til klubben efter tre år i Vitesse. Den unge komet kom dog ikke for alvor tæt på startopstillingen, og det satte gang i et hav af lejeaftaler for van Ginkel. 

Først blev den nu 24-årige midtbanespiller udlejet til AC Milan, inden turen gik til Stoke City. I vinteren 2016 blev han udlejet til PSV, hvor han hurtigt blev en stor profil, scorede i tæt på hver anden kamp og spillede Champions League for klubben. 

Marco van Ginkel fik starten af sidste sæson ødelagt af en skade, inden han igen kunne vende tilbage til PSV på en ny lejeaftale. Denne sommer har der så været tvivl omkring fremtiden, og søndag kan Chelsea meddele, at man fortsat tror på den hollandske offensivspiller. 

Chelsea har forlænget aftalen med van Ginkel frem til 2020. og ikke overraskende er han nu igen blevet udlejet. På klubbens hjemmeside meddeles det, at van Ginkel får yderligere en sæson i PSV , hvor man håber på, at han kan udvikle sig endnu mere som fast mand. 

Marco van Ginkel har spillet en del kampe på det hollandske U/21-landshold, mens det også er blevet til optrædener på A-landsholdet.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?