Chelsea fortsætter på vej mod titlen

Chelsea sikrede sig tre point flere, da de i dag vandt 2-1 over Stoke.

Det har mildest talt været en fænomenal sæson for Chelsea, som med bare to håndfulde kampe tilbage har ti point ned til Tottenham og Manchester City.

De flotte præstationer fortsatte i dag mod Stoke, som blev nedlagt med 2-1 på udebane.

Willian åbnede måltavlen 13 minutter inde i kampen, da han noget opportunistisk afsluttede direkte på et frispark fra kanten af feltet. Han placerede det nederst i det tætteste hjørne, hvor Stoke-målmanden fumlede den ind i målet.

Dermed lignede det, at Chelsea var på vej mod endnu en sejr i successæsonen, men 25 minutter senere begik Gary Cahill et kluntet straffespark, da han gav et skub i ryggen på Jonathan Walters, som selv udynttede straffesparket på eksemplarisk vis.

Helten blev dog til skurken, da Gary Cahill scorede sejrsmålet til 2-1. Et hjørnespark endte i panden på David Luiz, som headede bolden mod mål, men den blev blokeret af Stoke-forsvaret, men Cahill var hurtig på returen og bankede bolden op i nettet.

Dermed har Chelsea nu 13 point ned til Tottenham og Manchester City, som dog begge har spillet en kamp mindre end topholdet.

Crystal Palace vandt 1-0 over Watford, hvor et selvmål af Troy Deeney sikrede hjemmeholdet sejren.

Sunderland og Burnley delte, idet ingen af holdene formåede at finde frem til målet.