Chelsea i FA Cup-finalen efter sejr

Chelsea spillede sig søndag i FA Cup-finalen, da de slog Southampton på Wembley.

Antonio Conte og Chelsea skulle søndag forsøge at spille i FA Cup-finalen i håbet om stadig at kunne nå et trofæ i denne sæson. Her mødte de i semifinalen Southampton, som de skulle krydse klinger med på Wembley.

Chelsea startede bedst, og efter fem minutter havde Eden Hazard et skud på mål efter godt sammenspil med Olivier Giroud som startede på toppen til dagens kamp.

Blot tre minutter senere kom The Blues endnu tættere på, da Willian tog et ryk på højrekanten og sendte en krøllet afslutning lige på overliggeren.

Southampton slap dog med skrækken, og herefter vågnede de lidt op. Efter 25 minutter sendte Mario Lemina en afslutning afsted, som dog ikke voldte Willy Caballero nogen problemer i Chelsea-målet.

Efter bølgen frem og tilbage gik holdene dog til pause med 0-0 i bagagen. Og lige efter pausen greb Giroud chancen.

Han trampede sig hele vejen igennem Southamptons felt og kunne let spille bolden i det tomme Southampton mål efter en god aktion, og så var Chelsea på vej mod finalen.

En chance til Shane Long var ved at ødelægge festen, men et for langt træk gjorde at chancen løb ud i sandet.

I stedet kom Alvaro Morata på måltavlen efter 82 minutter, kort efter at være blevet skiftet ind for førnævnte Olivier Giroud.

Han headede nemlig smart et hovedstød i jorden, og da McCarthy i Southampton-målet ikke kunne nå bolden, sejlede den ind i hjørnet.

Lige efter haved Charlie Austin en stor chance som ramte stolpen, hvorefter Morata på den efterfølgende kontra brændte en stor chance i den anden ende, men der blev ikke scoret yderligere trods tilnærmelser i begge ender.

Dermed skal Chelsea møde Manchester United i FA Cup-finalen d. 19. maj på Wembley.