• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicklas Grodt Degn

Chelsea-målmand om famøst skænderi: Jeg er ikke stolt af det

Foto: Getty Images

Den spanske målmand Kepa forsikrer, at det blev hurtigt løst, da han og daværende Chelsea-træner Maurizio Sarri storskændtes under forårets EFL Cup-finale.

Af Nicklas Grodt Degn

En noget særpræget hændelse udfoldede sent i forårets EFL Cup-finale mellem Manchester City og Chelsea. I ekstratiden ville Chelsea-træner Maurizio Sarri udskifte sin målmand Kepa, men den spanske keeper nægtede at forlade sin post mellem stængerne.

Det endte med, at Kepa blev på banen til tydelig frustration fra en meget arrig Sarri på sidelinjen. Men episoden blev siden blæst op, hvis man spørger den ene af de to hovedpersoner.

- Jeg er ikke stolt af det, der skete. Jeg levede i en storm den uge. Det var en situation, jeg ikke havde prøvet før, og det gik meget hurtigt, siger Kepa nu fra den spanske landsholdslejr ifølge football-italia.net.

- Jeg undskyldte, og han fortalte mig, hvad han følte. Det var klaret internt dagen efter. Det var en ubehagelig situation, men vi forlod den på en god måde og derfra leverede vi en god afslutning på sæsonen, siger Kepa.

Sarri er nu træner i Juventus, men Kepa fortsat er førstemålmand for Chelsea samt det spanske landshold, der torsdag vandt 2-1 over Rumænien med Kepa på mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus