Chelsea måtte nøjes med et point mod Burnley

Chelsea kunne ikke knække Burnley og måtte nøjes med et point. Det betyder, at de rykker op på fjerdepladsen i Premier League.

Efter at Arsenal søndag eftermiddag tabte til Crystal Palace, kunne Chelsea overhale dem og indtage fjerdepladsen i Premier League, hvis de hentede point mod Burnley.

Det lykkedes også for Chelsea, der havde Andreas Christensen med fra start i opgøret, men de kunne ikke få fuldt udbytte og hente alle tre point. I stedet måtte de nøjes med et point, da opgøret sluttede 2-2.

Burnley kom foran allerede efter otte minutter, da midtbanespilleren Jeff Hendrick flot flugtede bolden i nettet fra kanten af feltet. Men i løbet af de næste seks minutter blev opgøret vendt fuldstændig på hovedet.

Efter 12 minutter udlignede N’Golo Kante, da Eden Hazard snød en Burnley-stopper ved baglinjen og spillede bolden skråt i feltet tilbage til Kanté, der bankede den i mål. Og to minutter efter det var Gonzalo Higuain på spil. Argentineren spillede bandespil med Cesar Azpilicueta, før han kanonerede bolden i mål via overliggeren.

Denne føring holdt dog heller ikke, og ti minutter senere fik Burnley udlignet på ny. Efter et indlæg fra et frispark blev bolden headet på tværs i Chelsea-feltet af to Burnley-spillere, før den endte hos Ashley Barnes, som flugtede den i mål fra tæt hold.

I slutningen af første halvleg overskyggede en skade dog spillet på banen, da Chelseas unge offensivtalent, Callum Hudson-Odoi, måtte forlade banen til fordel for Pedro.

Efter pausen pressede Chelsea på og kom til adskillige chancer, men hver gang kunne de ikke score det afgørende mål.

I de døende minutter kogte frustrationen over, hvor Chelsea Mateo Kovacic kom i karambolage med et par Burnley-spillere på banen, mens Chelsea-træner Maurizio Sarri blev udvist.

Det nåede dog ikke at få betydning, og det sluttede 2-2.

Det uafgjorte resultat betyder, at Chelsea rykker op på fjerdepladsen i Premier League, hvor de er á point med rækkens nummer tre, Tottenham, der dog har spillet en kamp færre.

Burnley er til gengæld så godt som sikre på at undgå nedrykning, da det ene point betyder, at de nu er ni point foran Cardfif, der er lige under stregen, med tre runder igen. Burnley har samtidig en markant bedre målscore.